Cabaret Internet x Art Nou 2021

Inicio » Info Bàsica » Primeres passes a p4stura [READ ME] » Normes del fòrum (Recomanacions per al bon funcionament de la plataforma.)
icon4.gif  Normes del fòrum [mensaje n.º 14] Sun, 21 June 2020 19:52
p4stura-admin no está actualmente en el foro  p4stura-admin
Mensajes: 38
Registrado: June 2020
Nivell 2
Administrator
La plataforma p4stura es fonamenta en un fòrum de discussió. Com a tots els fòrums d'internet, ens sembla pertinent publicar algunes senzilles normes de funcionament i convivència Thumbs Up :

Exclamation El fòrum que allotja la plataforma p4stura l'única finalitat de dur a terme els objectius del propi projecte. Tots els fils o comentaris que no tinguin relació directa amb p4stura o Art Nou hauran de publicar-se al subfòrum 'Xerrameca' o seran traslladats allà pels administadors.

Exclamation No s'admeten comentaris que fomentin l'odi o la discriminació per raons racials, de gènere, de nacionalitat, de religió o qualsevol altra circumstància personal. Tampoc els que continguin apologia de la violència o es mostrin a favor de violacions dels drets humans.

Exclamation No hi ha cabuda per comentaris que continguin enllaços o contingut difamatori.

Exclamation No s'aprovaran comentaris que continguin 'spam', que direccionin al contingut publicitari, que no tinguin sentit o que apareguin repetits.

Exclamation Tampoc s'admeten comentaris en els que s'insulti o amenaci a altres usuaris.

Exclamation L'usuari és el responsable únic de la seva opinió o del contingut que publiqui, que no necessàriament ha de coincidir amb la línia de p4stura.

Exclamation Els administradors del web es reserven el dret de suprimir el contingut generat en els fòrums sense previ avís, d'acord a aquestes normes o si el moderador o moderadora ho considerés oportú.

[Actualizado el: Mon, 22 June 2020 09:55]

Informar de este mensaje a un moderador

Hilo de discusión anterior: Com participar a p4stura?
Hilo de discusión siguiente: Què és p4stura?
Ir al foro:
  


Fecha y hora actual: Sat Sep 18 06:27:05 CEST 2021

Tiempo total que tardó la generación de la página: 0.01368 segundos