Cabaret Internet x Art Nou 2021

Inicio » Edició 2020 P4stura » Xerrameca [OFF-TOPIC] » Normes del fòrum 'Xerrameca' (Recomanacions per mantenir un bon ambient als fils.)
Normes del fòrum 'Xerrameca' [mensaje n.º 9] Sun, 21 June 2020 18:04
p4stura-admin no está actualmente en el foro  p4stura-admin
Mensajes: 38
Registrado: June 2020
Nivell 2
Administrator
El fòrum ‘Xerrameca’ és UFO espai lliure per parlar, debatre i compartir qualsevol tema que no tingui cabuda a la resta de fòrums de p4stura. Sentiu-vos lliures de publicar nous fils amb allò que us vingui de gust Smile

Tanmateix, us recordem les normes de convivència de forum.p4stura.net, que també s'aplicaran a l'espai off-topic de 'Xerrameca':

Cita:
- No s'admeten comentaris que fomentin l'odi o la discriminació per raons racials, de gènere, de nacionalitat, de religió o qualsevol altra circumstància personal. Tampoc els que continguin apologia de la violència o es mostrin a favor de violacions dels drets humans.

- No hi ha cabuda per comentaris que continguin enllaços o contingut difamatori.

- No s'aprovaran comentaris que continguin 'spam', que direccionin al contingut publicitari, que no tinguin sentit o que apareguin repetits.

- Tampoc s'admeten comentaris en els que s'insulti o amenaci a altres usuaris.

- L'usuari és el responsable únic de la seva opinió o del contingut que publiqui, que no necessàriament ha de coincidir amb la línia de p4stura.

- Els administradors del web es reserven el dret de suprimir el contingut generat en els fòrums sense previ avís, d'acord a aquestes normes o si el moderador o moderadora ho considerés oportú.

[Actualizado el: Thu, 20 August 2020 19:11]

Informar de este mensaje a un moderador

Hilo de discusión anterior: Hola!
Ir al foro:
  


Fecha y hora actual: Mon Oct 25 03:01:53 CEST 2021

Tiempo total que tardó la generación de la página: 0.01723 segundos