Cabaret Internet x Art Nou 2021

Inicio » Cabaret Internet » Chapter 3 » UNA MÀariona DE CONTES (the come back?)
UNA MÀariona DE CONTES [mensaje n.º 428] Fri, 25 June 2021 10:32 Ir al mensaje siguiente
Cabaret Internet no está actualmente en el foro  Cabaret Internet
Mensajes: 64
Registrado: September 2020
Ubicación: Barcelona
Nivell 3
Ei que tal?

Recuperem la secció d'UNA MÀariona DE CONTES de cara al chapter 3?

Mariona alguna idea?

Recordem que tenim el "cara B" d'aquesta secció feta per Diegales, hilariuos!!

Va activaçiooooo Surprised


CABARETI*
Re: UNA MÀariona DE CONTES [mensaje n.º 431 es una respuesta a mensaje #428] Sun, 27 June 2021 16:30 Ir al mensaje anteriorIr al mensaje siguiente
marionamr no está actualmente en el foro  marionamr
Mensajes: 12
Registrado: May 2021
Nivell 1
hellouuuuuu

he tingut una idea: explicar coses que he apres als afters. No vaig mai d'after però sona bé. Coses que he apres a les nits amb gent random. L'altre dia vaig estar a l'estudi d'una gent i hi havia en Jan Monclus i un altre noi que no sé com es diu (però ho puc averiguar) i em van explicar varies coses:

1.Un artista de la pista va infiltrar un anunci de pedofilia a les marquesines de Bcn: https://www.elcomercio.es/20140213/mas-actualidad/sociedad/a nuncio-pedofilia-barcelona-201402131436.html
2.Hi ha sobrepoblació d'hipopotams a Colombia per culpa de l'Escobar: https://www.bbc.com/mundo/noticias-55985256
3. Un noi té plats del titanic a casa seva i se'n va enterar visitant una expo a Bcn: https://www.farodevigo.es/sociedad/2012/04/14/comi-plato-tit anic-17667068.html

De moment estic recopil·lant noticies aixi random 🙃
Re: UNA MÀariona DE CONTES [mensaje n.º 432 es una respuesta a mensaje #431] Tue, 29 June 2021 16:55 Ir al mensaje anteriorIr al mensaje siguiente
alig no está actualmente en el foro  alig
Mensajes: 63
Registrado: May 2021
Nivell 3
ajajjajajajja no se que prefiero si el 1,2 o 3

Tot una mica random, genial!
Re: UNA MÀariona DE CONTES [mensaje n.º 438 es una respuesta a mensaje #432] Tue, 29 June 2021 18:09 Ir al mensaje anteriorIr al mensaje siguiente
alig no está actualmente en el foro  alig
Mensajes: 63
Registrado: May 2021
Nivell 3
Vale! info para la 3!!

Aporto info que aún lia más la info 3:


La teoría de la conspiración que defiende que el Titanic nunca se hundió. Fue otro barco, el Olympic. Y todo apunta al mismísimo J.P. Morgan, quien financió la construcción. Los que creen en esta teoría afirman que un barco fue cambiado por otro para recuperar el dinero del seguro.


La conspiración simplemente sugiere que el Titanic no era en realidad la maravilla técnica que la compañía matriz del barco, la White Star Line, había prometido. En cambio, la White Star Line cambió de barco para el viaje de Southampton a Nueva York y el barco que supuestamente era el flamante Titanic era en realidad un barco más antiguo: el Olympic. Es más, esta teoría de la conspiración sugiere que todo el accidente fue una estafa al seguro que salió mal.


Es decir, este chaval ahora mismo ya no sabe ni que plato tiene
Sad Sad Sad

Re: UNA MÀariona DE CONTES [mensaje n.º 442 es una respuesta a mensaje #438] Tue, 13 July 2021 16:06 Ir al mensaje anterior
alig no está actualmente en el foro  alig
Mensajes: 63
Registrado: May 2021
Nivell 3
M: Hellou… Doncs avui més que una història en porto varies. Porto curiositats.
A: Pots definir això de curiositats?...
M: A veure, he recopil·lat coses que jo no sabria si fos pels meus interessos. Coses que m’ha explicat la gent. I on s’aprenen aquestes coses Alexander?
A: On s’aprenen, on s’aprenen?
M: Al carrer! A la nit! Entre la gresca i la xerinola dels capvespres Barcelonins!
He de dir que són coses que conforme me les deien les anava contrastant amb l’amic Google perquè tela marinera la gent BORRATXA les coses que es poden arribar a inventar… ALESHORES avui a una Màriona de contes… CURIOSITATS DE L’ENTORN!

(musiqueta breu)

M: Val! La primera. Aquesta primera notícia ve de la mà d’en Juan Narowé. És un noi que no conec, només hi he coincidit una vegada. Però pel pinganillo em comuniquen que es diu Juan. En Juan ens explica doncs, que a Colombia hi ha sobrepoblació d’hipopòtams. I ho deixa així! I es queda tan ample. Què vol dir que hi ha sobrepoblació d’hipopòtams?
A: Ua! Això la gent ho fa molt eh, de deixar titulars així a l’aire i a10.
M: Sísísísísísí! Clar aleshores jo a Google: “Hipopotamos Colombia”. Oju titular: Por qué científicos en Colombia quieren matar a los hipopótamos de Pablo Escobar. Vale apareix un tercer element aquí, en Pablo Escobar.
A: Un grande.
M: Sí, doncs resum resumit: En Pablo Escobar era el capo, un drogui drogui. Es fa ric fent coses dolentes, es fa una mansió i com tota persona rica, ha de fer algo que demostri la seva intel·ligència i ell decideix que una bona manera és muntar-se un zoologic privat i portar-hi hipopòtams.
Total que com que era ric perquè tenia allà una mafia muntada de los mas grande, maten a en Pablo Escobar i donen els animals a varis zoologics del país. Els hipopotams però, els hi fal i els deixen estar. "Logísticamente era difícil moverlos, por lo que las autoridades simplemente los dejaron allí, probablemente pensando que los animales morirían".
Total que ara tenen allà una d’hipopòtams que no se l’acaben i això diuen que és fatal. I a la noticia afegeixen: “Es estar com una pelicula de Jurassic Park”.
A: Carai, doncs si algú vol adoptar un hipopòtam… Ja sap.
M: Si, que truqui a Colombia que n’hi regalaran un.

Vale la següent notícia. Aquesta ve de la mà d’en Jan Monclús. Que ell és artista i ciclista.
A: Bona balança.
M: Aquí en Jan ens explica que un artista de la pista com ell, fa uns anys decideix posar cartells pedòfils a les marquesines de Barcelona.
També un altre que deixa el titular i se’n va. Li vaig intentar treure més informació però se li feia bola.
A: Coses de la nit Barcelonina...
M: Sí exacte, haha. Aleshores Google em porta a la notícia, aquesta és del 2014, que la trobem en un diari de Gijón, Asturias! Titular: Polemico anuncio en una marquesina de Barcelona.
El cas es que aquest noi parteix de la base que la pedofilia existeix i s’inventa una web www.pedoequilibrium.org i una ONG que es diu ONG Pedophile Freedom. Aleshores ell el que fa és perquè la gent no hagi de buscar fotos de nens petits per masturbar-se, envian’s tu com adult amb consciència les teves fotos de quan eres petit i a canvi et remunerem.
Evidentment aquest noi té algún que altre problema amb la polícia, es retiren els cartells, desapareix la web i ell desapareix del mapa i deixa la seva faceta d’artista de banda.
A:
M: A veure, jo tot això no sé si ho estic explicant bé eh… Jo crec que si però ves a saber.
A: Segur que sí Mariona… haha

M: Val i ja per acabar la última. Aquesta va ser molt divertida perquè en Jan Monclús també, desprès d’explicar això va venirse arriba i va començar a inventar coses. I saps d’aquesta gent que no saps si el que diu és de veritat o s’ho està inventant? Doncs amb aquesta ambigüitat ens va dir que a Barcelona s’havien trobat restes del Titanic.
Hilo de discusión anterior: Intro - Chapter 3
Hilo de discusión siguiente: Credits - Chapter 3
Ir al foro:
  


Fecha y hora actual: Sat Sep 18 07:20:30 CEST 2021

Tiempo total que tardó la generación de la página: 0.01079 segundos